fbpx

Op de plek van het voormalig belastingkantoor aan de Gerbrandystraat in Utrecht wordt gebouwd aan een prachtig wooncomplex met 223 middenhuur- & 64 vrije sector huurappartementen. Het oude belastingkantoor maakt plaats voor het nieuwbouwproject NOW. Leuker kunnen wij het niet maken…. Of toch wel?

NOW bestaat uit drie wooncomplexen: twee gebouwen met hoogwaardig afgewerkte appartementen en in het gebouw langs het spoor komen zelfstandige studentenwoningen.

Alles compleet

De appartementen worden allemaal voorzien van een keuken met luxe inbouwapparatuur en een aanrecht van zwart composiet. De badkamer en het toilet krijgen tegels van Mosa en een inloopdouche met glazen wand. De verwarming is geregeld via stadsverwarming en op de begane grond heb je een eigen berging.

Duurzaam is de toekomst

Deels hergebruik
Bij de ontwikkeling van NOW is heel goed nagedacht over de toekomstbestendigheid van het project. Zo wordt de bestaande kelder behouden en voor een deel gebruikt voor de fundering van het gebouw. Hierin komen ook de bergingen van de appartementen. Dit slimme hergebruik zorgt voor een beperking op CO2-uitstoot.

Deelauto’s

Met NOW wordt Utrecht nog een stukje mooier! Helemaal als je ervoor kiest om gebruik te maken van de deelauto’s in het project. Als bewoner van NOW kun je een appartement huren met een parkeerplaats, maar je kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van één van de elektrische deelauto’s. De deelauto’s worden opgeladen met zonne-energie die wordt geleverd door panelen die op het dak van het complex worden geplaatst. De auto’s zijn te reserveren via een app en staan geparkeerd bij het complex. Hoe tof is dat? Zo draag jij echt een steentje bij aan een duurzame toekomst!

Groen

In de openbare ruimte komen veel bomen en tussen de gebouwen komt een grote gezamenlijke binnentuin waar je heerlijk kan genieten van lange zomeravonden. Zo heb je wel de lusten, maar niet de lasten van een mooie tuin. Geen onkruid wieden of snoeien, maar wel lekker in het zonnetje borrelen met je vrienden.

Studentenwoningen

In een gebouw komen 200 zelfstandige housings voor studenten. Een in Utrecht bekende studentenverhuurorganisatie, SSH, verhuurt de studentenwoningen.

De voordelen van huren

Als huurder weet je waar je aan toe bent. Geen onverwachte lasten, geen financiële risico’s, geen molensteen om je nek. Groot onderhoud? Daar heb je geen omkijken naar. Alles wordt voor je geregeld. En dat is wel zo prettig. Jij kunt je tijd immers wel beter besteden – lekker thuis of gezellig uit.