fbpx

Omdat je wel wat beters te doen hebt

Verhuizen is leuk en spannend, maar soms ook best wel intens. Je moet veel zaken regelen, inpakken én het nieuwe huis klaarmaken voor de verhuizing. Het leggen van een vloer, raamdecoratie bestellen en ophangen, meubels uitzoeken en inrichten. Maar welke vloer kies je en welke raamdecoratie staat mooi? Neem je al je oude meubels mee of koop je alles nieuw, of misschien wel een mix? Onze tip: schakel de hulp in van professionals, dan heb jij nergens meer omkijken naar.

Laat je inspireren door een stylist!

De stylisten van Homestock bedenken het allemaal net even wat anders. Je ontvangt geen vanzelfsprekende combinaties, maar een verrassend interieuradvies afgestemd op al jouw wensen. Wil jij graag hulp bij het uitzoeken van meubels of advies op de inrichting van jouw nieuwe huis? Of misschien wil jij een hele nieuwe stijl? Een stylist kan je daarbij helpen. Zo verhuis je straks naar jouw droomwoning!

Als huurder van het project NOW krijg je een gratis stijladvies van één van de stylisten van Homestock. Voor het gratis stijladvies wissel je de voucher in bij een Homestock winkel bij jou in de buurt. Kijk op homestock.nl voor de dichtstbijzijnde winkel. Zie ook de brochure en de prijslijst.

Jij hoeft alleen maar te kiezen, W&K regelt het!

Bij het bedrijf Wijnands & Koornstra kun je terecht voor jouw vloer én raambekleding. Blader de brochure op je gemak door en vergeet ook niet om een bezoekje te brengen aan één van onze modelwoningen. Download de brochure: stofferingservice en de vloerenbrochure.

Als huurder van het project NOW krijg je een mooie korting op de stoffering van jouw woning. Voor advies en/of het maken van een afspraak kun je direct naar de website van Wijnands & Koornstra: wijnands-koornstra.nl of bel met 085-3036169.

Verhuizen doe je zo!

Als jouw woonadres wijzigt moet je dat aan heel veel instanties doorgeven. De meest belangrijke daarvan is de gemeente. Via de website utrecht.nl geef je heel makkelijk online jouw verhuizing door. Klik hier om direct naar de pagina te gaan. Check ook of jouw woonverzekeringen nog wel passen bij jouw nieuwe woning. Zo geniet je straks met een gerust hart van jouw heerlijke appartement in NOW.