fbpx

Commerciële ruimte te huur

Het project NOW biedt naast een mooi aanbod van 287 luxe appartementen ook een bijzondere commerciële ruimte. Op de plek van het voormalige belastingkantoor aan de Gerbrandystraat in Utrecht wordt gebouwd aan een wooncomplex. Het is gebouw ligt aan het Gerbrandyhof in het populaire Lauwerecht-Noord en is binnen bereik van het historische stadscentrum. Echt een wijk in opkomst met alle voorzieningen in de buurt. Dat de buurt hot en happening is blijkt wel uit het feit dat bijna alle woningen onder opties staan!

Zichtlocatie

De commerciële ruimte bevindt zich in de plint van het gebouw. Het betreft een prachtige ruimte van 122 m² en is gesitueerd op de begane grond aan de voorzijde van het gebouw, pal op de hoek van de 2 gebouwen. Door de plek en vele hoge raampartijen is het een ideale zichtlocatie dus!

Opleveringsniveau en gebruikersmogelijkheden

Deze ruimte wordt casco opgeleverd, eventuele wensen ten aanzien van afwerking en inbouw kunnen in oveleg en voor rekening van de huurder nog meegenomen worden in het bouwproces.

Het object valt binnen het bestemmingsplan ‘Lauwerecht’ en heeft de enkelbestemming Wonen met als extra functie-aanduidingen ‘dienstverlening’ en ‘horeca’. Dit betekent dat er mogelijkheden zijn voor:

  • horeca-activiteiten, uitsluitend ter plaatse van de aanduiding ‘horeca’ en uitsluitend in D2 zoals vermeld in de bij de regels behorende Lijst van Horeca-activiteiten
  • dienstverlening, uitsluitend ter plaatse van de aanduiding ‘dienstverlening’.

Voor verdere informatie omtrent huurvoorwaarden kunt u contact opnemen met de bedrijfsmakelaar.

Brecheisen Bedrijfsmakelaars B.V. / IBG
Maliebaan 2
3581 CM UTRECHT
030 – 233 11 16
bedrijven@brecheisen.nl
brecheisenbedrijfsmakelaars.nl